Instalatii Electrice

Proiectarea unei instalatii electrice este primul, si cel mai important pas in realizarea unei instalatii sigure si durabile. Proiectarea trebuie infaptuita de ingineri cu experienta care s-au confruntat cu situatii dificile in timpul lucrarilor si au avut de-a face cu probleme ce au ingreunat munca. Astfel de incidente testeaza capitatea de lucru si eficienta expertilor in domeniu contribuind la experimentarea acestora in conditii prielnice de munca.

Echipa F.C.Construct executa lucrari de instalatie electrica aeriana si subterana de medie si joasa tensiune avand o buna specializare in noile tehnologii, echipamente si solutii, construind dinamic orice retea electrica necesara la intitierea proiectelor de constructie.

Executia unor astfel de lucrari presupune manipulare specializata de catre experti in domeniu care pot asigura cele mai eficiente solutii. Toata gama de servicii furnizate de noi este asigurata cu personal competent, autorizat si instruit de catre partenerii nostri din tara si din strainatate.