Croitorie Dama

Serviciul de croitorie a fost creat pentru a sari in ajutorul doamnelor care au nevoie de o tinuta rapida si lucrata corect. Executam produse unicate de calitate deosebita in serii mici dupa tiparul nostru sau al clientului care pot fi personalizate prin broderie, aplicatii sau insertii de diferite materiale in functie de cerintele cerute.

Atelierul de croitorie al firmei este conceput pe baza experientei croitorilor nostrii specializati in ramura articolelor de imbracaminte pentru femei, barbati si copii. Indiferent de modelul cerut, echipa este dispusa sa asculte, sa dea sfaturi si sa lucreze la articolul vestimentar pe care il doriti.

Suntem dispusi deasemenea sa colaboram cu diferite hoteluri, restaurante, saloane de coafura pentru executia fetelor de masa, a servetelelor sau a uniformelor necesare in aceste domenii.

DESPRE NOI:

Fie ca e vorba de constructii, amenajari interior, design/arhitectura de interior, renovari, restaurari, instalatii electrice, termice si sanitare, echipa noastra dispune de personalul necesar pentru a duce orice sarcina la bun sfarsit.