Croitorie

Servicii de croitorie intalniti la tot pasul, insa compania noastra exceleaza la capitolul design vestimentar si croitorie dama, executand lucrari ce tin de acest domeniu pentru numerosi clienti care doresc un stil mai aparte, calitate buna a executiei si preturi exceptionale.

In atelierul nostru veti intalni o echipa cu experienta dornica sa va sara in ajutor cu servicii de: retuserie, croitorie sau design vestimentar. Prin pasiunea cu care lucram, am reusit sa ducem la bun sfarsit proiecte legate de acest domeniu iar clientii care ne-au trecut pragul si-au exprimat dorinta de a purta ceva unic si de calitate, fiind la final incantati ca ne-au ales pe noi.

Va stam la dispoztie in orice zi a saptamanii, putand sa ne contactati prin telefon cat si pe adresa de email unde ne puteti trimite o schita a modelului de imbracaminte iar noi va vom contacta in scurt timp pentru a stabili detaliile intalnirii.

Specialistii nostrii sunt profesionisti care iubesc ceea ce fac si sunt deschisi intodeauna proiectelor marete care implica modele diverse sau comenzi masive legate de arta croitoriei si a desenului.